Андрій Карнаухов має юридичний стаж більшЕ 20 років, спеціалізується у таких галузях, як нерухомість та будівництво, корпоративні відносини, злиття та поглинання, транскордонні правочини та оптимізація управління, банківське та корпоративне фінансування, банкрутство, інтелектуальна власність, судова практика, є членом Асоціації правників України та членом Національної асоціації адвокатів України.

КОНТАКТНІ ДАНІ

a.karnaukhov@kievbarrister.com

ВИЗНАННЯ

У 2018-2021 роках визнаний одним з лідерів практик «Будівництво та нерухомість», “Корпоративне право”, “Міжнародне право” за версією дослідження Юридичної Газети «Вибір клієнта. 100 найкращих юристів України», а також включений в список Топ-100 юристів України – 2020, 2021.

Андрій також визнаний одним з провідних юристів у сфері корпоративного права за версією видання Best Lawyers 2021, одним з провідних юристів України в сфері права інтелектуальної власності за версією міжнародного рейтингу The Legal 500 2021.

ДОСВІД

Андрій Карнаухов отримав значний досвід, очолюючи протягом багатьох років юридичні служби великих транснаціональних компаній, що здійснюють свою діяльність на території України. Зокрема, протягом 1996-2000 Андрій Карнаухов очолював юридичну службу компанії «МакДональд’з Юкрейн Лтд». З 2000 року Андрій Карнаухов почав практикувати як адвокат, приєднавшись до однієї з відомих українських юридичних фірм. З 2005 по 2008 роки Андрій Карнаухов був Партнером Адвокатського об’єднання “Волков і Партнери”, а з вересня 2008 по листопад 2010 року був Партнером Адвокатського об’єднання “Волков Козьяков та Партнери”. З грудня 2010 року Андрій Карнаухов є Партнером Адвокатського об’єднання “Сергій Козьяков та Партнери”. Завдяки великому досвіду та репутації Андрій Карнаухов систематично залучається до численних великих проектів як незалежний експерт.

ПРОЕКТИ

Протягом своєї кар’єри Андрій Карнаухов представляв інтереси, здійснював консультування та очолював проекти для держави Україна, Міністерств, а також великих іноземних та вітчизняних компаній, установ і організацій, таких як «Подільський цемент» (приватизація), «МакДональд’з Юкрейн Лтд» (нерухомість та будівництво, корпоративні відносини); «Фобос» (корпоративні відносини, консолідація активів); «ІКЕА Україна» (корпоративні відносини, нерухомість); «Кримський Титан» (корпоративні відносини, приватизація); фінансова група «Базовий Елемент» (корпоративні відносини, злиття та поглинання); посольство республіки Корея (нерухомість та будівництво); агропромхолдинг «Астарта-Київ» (банківське та корпоративне фінансування українських товаровиробників); Wells Fargo Bank (фінансування українських товаровиробників); Societe General (фінансування українських товаровиробників); Європейський Банк Реконструкції та Розвитку (фінансування українських товаровиробників); представництво «Кукмін Банк» (корпоративні відносини); ПРООН (фінансування комунальної сфери).

Андрій Карнаухов очолює проекти з консолідації активів та корпоративної реструктуризації ряду підприємств агропромислового сектору та енергетики.

ОСВІТА

Андрій Карнаухов здобув вищу юридичну освіту у Київському університеті імені Тараса Шевченка.

Володіння мовами

Українська, російська, англійська.